lørdag den 29. marts 2014

--- Hej derude ---


Jeg har nu startet min egen blog op - lige som så mange andre.
Ved ikke hvor det vil føre mig hen, eller hvordan det skal udvikles.

Jeg har tit tænkt på at det kunne være sjovt at lave en blog - som en form for dagbog. Jeg har dog ikke sprunget ud som blogger før nu, for jeg frygter at det vil komme til at være en tidsrøver... men nu må det bære eller briste.

Min blogger-debut blev kickstartet da jeg her til morgen, mens kefir/surdejs-bollerne hævede, gik på nettet for at søge inspiration til hvordan man selv dyrker markchampignon. Fandt derved frem til Diddes blog (her:
 http://candselv.blogspot.dk/2012/11/hjemmelavet-svampemycelium.html ).

Hermed en dobbelt tak til Didde - det gav mig sparket til at gøre noget ved markchampignon ideen OG at starte min egen blog op.

Jeg ved endnu ikke hvordan man bedst gebærder sig som blogger - så man ikke kommer til at spilde sin egen og andres tid. Jeg vil gerne lære hvordan jeg organiserer systemet så denne blog bliver et læsværdigt sted med en blanding af opskrifter, råd og vejledning, generel information osv.

Nok for nu her - hvis der er nogle derude som har gode råd til hvordan man organiserer en blog så den kommer til at fungere som indgang til at åbenbare det sjove gør-det-dog-selv univers, så er jeg meget lydhør.

Jeg tager idag til vores lokale brugs for at se om de har markchampignon med passende "hvid pels på fødderne/rodenderne" - tak til Didde :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar